Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 666 kJ / 1 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,23 g |
Tuky | 69,56 g |
Vláknina | 11,85 g |
Cholesterol | 445 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 32,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský guláš podle Anuše Kejřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WplE
Moje poznámka
Francouzský guláš podle Anuše Kejřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WplE
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
prochajdam před 13 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Chlebajez před 43 minutami
Pórková polévka s vejci, bramborami a lahůdkovým droždím
brtna před 1 hodinou
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 hodinami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 3 hodinami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 6 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
francouzky guláš,
burgunsky.kralik,
francouzský hovězí guláš,
hovězí guláš francouzský,
recepty a.kejřové,
zlata usporna kucharka anuse krejrova,
hovězí guláš po francouzku,
francouzký guláš recept,
francozsky guláš,
zahradnický guláš,
recepty od anuše,
hovezi gulas po francouzsky,
hovezi gulas ve francii,
recepty anuse,
kureci francouzsky recept,
hovězí po francousku,
kureci na vine po francousku,
vepřový guláš stokrát jinak,
francouzsky kureci gulas,
francouzský guláš na víne
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
ghee,
paprika sušená sladká,
vývar hovězí,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
kapary,
víno červené,
pepř,
sůl
Komentáře (14)
krásný recept