Švestkové čatní
Hustá omáčka zvaná čatní má svůj původ v Indii. Švestkové čatní je díky zázvoru lehce pikantní a dodá pokrmům zajímavou chuť. Hodí se k jakémukoliv druhu masa nebo k aromatickým sýrům.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 720 kJ / 1 845 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,62 g |
Tuky | 7,27 g |
Vláknina | 66,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 400,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkové čatní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/32Ap
Moje poznámka
Švestkové čatní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/32Ap
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 20 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudlová polévka
vakl1 před 11 minutami
Bábovka z pudinku
Routeu před 44 minutami
Krevetové rizoto
Lucie1001 před 46 minutami
Rychlá hrachová polévka s krutony
Lara.S před 56 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Lara.S před 56 minutami
Křehký jablečný závin
Lara.S před 57 minutami
Chutné vafle
Lara.S před 57 minutami
Jablkový perník
Lara.S před 58 minutami
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 3 hodinami
Tématické fráze:
čatní ze švestek,
švestkove čatní-recept,
švestkové chutney,
čatný ze švestek,
čatní,
švestkové chatní,
švestkové chatney,
švestkové recepty,
chatni ze svestek,
čatní recept,
šveskové čatní,
čatný,
chutney ze švestek,
hruškové čatni,
švestkové chutney recept,
čatni z švestek,
recept na catni,
chutney švestkové,
švestkové chutney recepty,
chatney
Suroviny:
švestky,
jablko,
cibule,
cukr,
sůl,
zázvor mletý,
skořice mletá,
pepř mletý,
koření hřebíček,
ocet
Komentáře (16)
Voní to krásně.