Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 749 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,46 g |
Tuky | 58,99 g |
Vláknina | 46,07 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 335 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 133,63 g |
Postup přípravy
Po uvaření vyjmeme, naporcujeme a rozdělíme na talíře. Porce masa pak přelijeme omáčkou s ovocem.
Zveřejněno 28. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jávanský králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPG
Moje poznámka
Jávanský králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPG
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 5 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 7 hodinami
Tématické fráze:
králík recepty,
králík na rychlo,
sušené banány,
javánské kuře,
kralik recept,
recepty na králíka,
recepty z kralika,
top recepty králík,
recepty králík,
králík v tlakáči,
králík na kari,
králík s kari a kokosem,
kralik jak v tlakacj,
králík,
recept králík,
králík exoticky recepty,
králík na kokosu,
sušený banán recept,
recept italská tomatová polévka,
dušený králík
Suroviny:
maso,
koření kari,
rajče,
cibule,
banán,
jablko,
kokos mletý,
česnek,
máslo,
bylinky,
sůl,
pepř
Komentáře (8)