Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 847 kJ / 203 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,36 g |
| Tuky | 0,49 g |
| Vláknina | 9,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 40,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborovo-fazolový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7V7
Moje poznámka
Bramborovo-fazolový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7V7
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 31 minutami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 7 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Tématické fráze:
bramborovy gulas s fazolemi,
fazolovy gulas s bramborem,
fazolový guláš bez masa,
fazolový guláš pro děti,
fazolový guláš,
fazolovo-bramborový guláš,
bramborovofazolovy gulas,
bramborovy guláš,
fazolový guláš z konzervy,
bezmasý fazolový guláš,
jednoduchy fazolovy gulas,
bramborový guláš s fazolema,
fazolovobramborovy guláš,
bramborový guláš bez masa,
guláš z velkých fazolí,
guláš bez masa,
bramborový guláš vegetarian,
bramborový gulášsfazolemi,
bramborový guláš z vepřové konzervy,
bramborový guláš s červenými fazolemi
Suroviny:
brambory,
fazole červené sterilované,
cibule červená,
voda,
máslo,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
chilli,
majoránka sušená,
vývar zeleninový
Komentáře (23)
Bílá cibule se lépe smaží, je vhodnější např. pod masa a pod..