Utopenci z cukety (naložené karbanátky)
Pokud si už nevíte rady, jak zužitkovat přebytek cuket, vyzkoušejte recept na nakládané cuketové karbanátky. Jsou velmi snadné na přípravu a chutnají podobně jako pečenáče. Zkuste vydržet alespoň dva dny, než je začnete ochutnávat. V letních dnech přijdou k chuti.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 170 kJ / 1 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,92 g |
Tuky | 40,34 g |
Vláknina | 26,84 g |
Cholesterol | 608 mg |
Sodík | 11,42 g |
Sůl | 28,00 g |
Sacharidy | 140,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci z cukety (naložené karbanátky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1E5G
Moje poznámka
Utopenci z cukety (naložené karbanátky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1E5G
Nejnovější recepty
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 20 hodinami
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno před 21 hodinami
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno 7. 6. 2025 11:00
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno 7. 6. 2025 05:05
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ruské vejce
Ivyjg před 9 minutami
Báječný perník
Kakoska před 53 minutami
Rychlá nadýchaná bublanina
tronickovaj před 1 hodinou
Brokolicová polévka s hráškem
ricci před 1 hodinou
Králík na divoko se zakysanou smetanou
Sahula před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
David Kron před 3 hodinami
Pikantní vepřová kýta
kacaba10 před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Irena1984 před 3 hodinami
Čínská "červená" polévka
Vladik94 před 3 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
Vladik94 před 3 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky z cukety,
cuketove karbanatky v nalevu,
karbenátky z cukety,
karbanatky z cukety v nalevu,
pečenáče z cukety,
cuketa karbanátky,
naložené cuketové karbanátky,
naložené rybí karbanátky,
cuketove pecenace,
cuketové utopence,
jak spotřebovat cuketu,
cuketove utopenci,
cuketa v nálevu,
karbanátky s cukety,
cuketove karbanatky naložené,
naložený utopenec,
cuketové karbanátky,
karbanatek z cukety,
cuketa jako pečenáče,
naložené rybí karbenátky
Suroviny:
cuketa,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř mletý,
vegeta,
vejce,
solamyl,
mouka hladká,
strouhanka,
česnek,
strouhanka,
olej,
voda,
ocet,
cukr krupice,
sůl,
deko,
sacharin,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
cibule
Komentáře (13)
Dělávám z různých druhů zeleniny,jen je u nás problém,aby se"pečenáče"stihly zaležet
Tentokrát jsem použila mladé cukety,tak jsem je ani neloupala