Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 467 kJ / 2 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 2,60 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Propolisová tinktůra-všelék
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrAP
Moje poznámka
Propolisová tinktůra-všelék
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrAP
Nejnovější recepty
Veganský makovec
Přidáno před 35 minutami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 4 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 4 hodinami
Borůvkové muffiny s bílou čokoládou
Přidáno před 5 hodinami
Kakaová cuketová buchta jako mini zákusek
Přidáno před 16 hodinami
Salát z jablíček a červené řepy
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gratinované brambory s česnekem
Cipinka před 53 minutami
Zdravá cuketová polévka
EvaSeba před 56 minutami
Noky s vajíčkem a slaninou
Palenka před 57 minutami
Nadýchaná kefírová buchta s marmeládou a drobenkou
EvaSeba před 57 minutami
Pečené krůtí stehno na majoránce
RaeRea před 1 hodinou
Těstovinový salát
RaeRea před 1 hodinou
Mini Pavlova
Kristina1 před 1 hodinou
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Monique76 před 1 hodinou
Plněná paprika
Libor02 před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
skapaju před 2 hodinami
Tématické fráze:
cesnekova tinktura,
propolys,
česneková tinktura recept,
příprava propolisu,
jitrocelový sirup recept,
česneková tinktura výroba,
domácí česneková tinktura,
cibulova tinktura,
česneková tinktura navod,
výroba česnekové tinktury,
propolis priprava,
propolis v lihu,
jak se dělá propolis,
domácí tinktury,
jitrocelová tinktura,
domácí výroba tinktury,
domácí tinktura,
jak se dela tinktura,
jak užívat propolisovou tinkturu,
domácí propolis
Komentáře (21)
Název všelék je dost zavádějící
Když jsme byli v osmdesátých letech v Rusku,tak nám tam nalili aby nám lépe chutnalo,vodku,ve které byly vylouhované čerstvé feferonky.To byla síla.
julius.hrabos@centrum.sk
Maris,klidně bych to nechala na září,ale to bohužel nebudu mít propolys ani slivovici.Proto jsem to raději udělala hned.Slivovice by byla určitě vypitá.
Nemyslím, že by tento prostředek patřil sem do receptů. Nechci vyvolávat paniku, ale pak bych zde mohla dát kapky do očí jak je dělám ze světlíku a kozlíku lékařského a to neudělám!!!