Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 304 kJ / 1 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 207,43 g |
| Tuky | 54,97 g |
| Vláknina | 15,70 g |
| Cholesterol | 686 mg |
| Sodík | 787 mg |
| Sůl | 1,70 g |
| Sacharidy | 38,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wpgo
Moje poznámka
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wpgo
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 2 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 2 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 20 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 22 minutami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 2 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 2 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 3 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 3 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 4 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 5 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec na mrkvi,
vepřová plec v mrkvi,
vepřová plec s mrkví,
vepřové plecko s dušenou mrkví,
vepřové v mrkvi,
vepřová plec recepty,
vepřové s mrkví,
veprova plec,
vepřová plec recept,
veprove na bazalce,
vepřové na mrkvi,
veprove s dusenou mrkvi,
vepřové plecko recepty,
vepřová plec s dušenou mrkví,
vepřové plecko,
vepřové na mrkvi recept,
recepty z vepřové plece,
recepty z vepřového plecka,
recepty z plecka,
vepřová plec s ,mrkvi
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
cibule,
olej,
sůl,
masox,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
bazalka čerstvá,
kmín celý
Komentáře (23)