Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso plněné cuketou a uzeným

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

nofrona

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 368 kJ /
1 522 kcal
Bílkoviny177,79 g
Tuky72,42 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 392 mg
Sodík 2,20 g
Sůl5,10 g
Sacharidy36,52 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso si nakrájíme na řízky, naklepeme, okořeníme z obou stran a necháme v chladu odležet, aspoň 2 hodiny. Krok 2: Uzené maso si nakrájíme na malé kostičky, cuketu umyjeme a nakrájíme na kolečka, česnek očistíme a nakrájíme na plátky. Krok 3: Maso si rozložíme, polkademe česnekem, dáme plátky sýru, cukety a uzené maso. Přeložíme, zafixujeme párátky, obalíme v hladké mouce. Krok 4: Cibule si očistíme, nakrájíme na kostičky a osmahneme na sádle, přidáme maso, opečeme z obou stran, podlejeme vývarem a za občasného míchání, dusíme pod poklicí asi hodinu a půl na mírném ohni. Podle chuti můžeme přidat koření, ale nebylo třeba.

Zveřejněno 1. 9. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B9oQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B9oQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dajda: takže Frekvence 1 nakukuje do Topreceptů a odvysílá je rádiem ??To snad ne, já recepty dávám do tisku 4 roky a dostávám pak honoráře po jejich zveřejnění,před tím ovšem dávám souhlas ke zveřejnění vlastního receptu, takže je to k zamyšlení,:-8 také občas poslouchám rádio a dámský klub frekvence 1 a vždy si říkám, kde berou tři dámy ty recepty??:-S

Milá autorko, Váš recept hezky doslova "opsali" v nedělním vysílání Dámského klubu Frekvence 1, samozřejmě ani zmínka o tom, kde ho sebrali. A hned že ho dávají na Facebook. Jste slavná, ale někdo jiný se chlubí Vaším peřím:-!. Nepatřím mezi Ty, kteří považují recept za autorské dílo, které se nesmí šířit bez povolení, ale přece jen slovíčko by se hodilo. Jó to za dob, kdy v Dámském klubu vařili opravdové dámy jako Milena Vostřáková, Hanka Švejnohová ad., nikdy neopomněly připomenout, od koho recept dostaly! :no: (to není receptu, ale přístupu Frekvence 1!) Vy máte bodík.

všem díza za komentáře:-K

rebeka:Tvé fotky jsou mega krásné, proto si tvého chválení moc cením, ještě jednou díky:-K:-*

nofrona::-D:-D tys ho vyměnila, že;-):-? fakt super fotka.. i jídlo.. mooc se mi líbí:yes::yes::-K škoda, že nelze uzmout přes sklo:-(:-8:-D

krásná fotka! Tohle musí být bašta!!:-p;-):yes:

Pěkný receptík :yes:

Moc hezké:yes:.

varilamyskakasicku:
Ivčo díky, byla to dobrota, Davča jen mlaskal:-p

rebeka:nekecej, že tam nemáš nějakou dobrůtku;-), hmm a co ta buchétka:-8:-D:-D

Moc pěkný receptík, dala bych si hned;-):-K

Masové závitky nikdy nezklamou :-p:-D:yes:+7

nooo, toto se ti ale hoodně povedlo:-):yes::yes::yes:
obzvláště pak 3. foto...jenom, jsem polkla:-8 naprázdno, jak jinak:-S:-8:-D:-D:-D:-D:yes::yes:

Díky všem za milé komentáře:-)

Bibinka:Jani, dát cuketu i pod maso jsem chtěla, ale sýr z některého masa mi vytekl:-S, tak už jsem ji nepřidávala. díky:-)

Nofronko, to je vážně nápadité a zase je to jídlo, kde se dá použít cuketa,, možná že bych jí dusila nastrouhanou i v té šťávě a zároveň by jí zahustila;-) Máš 5.bod:yes:

Naozaj zaujímavé a nápadité...:yes:

Tématické fráze:
recepty z kare, hanka švejnohova recepty, plněné maso, plněná cuketa uzenym masem, frekvence 1 s babicou, rádio frekvence 1 maso recepty, recept plněná cuketa, rádio frekvence online vysílání recepty, frekvence vareni s babicou, frekvence - 1 recepty z 21.6 2014, hanka švejnohová recept na moučník, hanka švejnohová recety, babica frekvence 1recepty, maso s cuketou, recepty plněné maso, recepty s uzeneho masa, recepty na plnenou cuketu, recepty hanky svejnohove, cuketa plnena uzenim masem, cuketa s uzeným masem

Suroviny:
kýta vepřová, maso uzené, sýr, cuketa, cibule, česnek, koření tatranská směs, sádlo, vývar, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu