Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 276 kJ / 1 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,00 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře po mexicku s pečeným bramborem a salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW6K
Moje poznámka
Kuře po mexicku s pečeným bramborem a salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW6K
Nejnovější recepty
Bezinkový sirup
Přidáno před 1 hodinou
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 13 hodinami
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 13 hodinami
Hrušková povidla se skořicí
Přidáno před 14 hodinami
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Naložená sušená rajčata ze sušičky
petvset před 29 minutami
Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
TondaJ před 51 minutami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
Hanka6677 před 55 minutami
Tříbarevný tvarohový koláč
marunda před 1 hodinou
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 2 hodinami
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 3 hodinami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 4 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 4 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 5 hodinami
Tématické fráze:
kure po mexicku,
pečené kuře po mexicku,
kuře po amer,
brambory po mexicku,
pečené brambory po mexicku,
recept kuře po mexicku,
kuře po mexicku recept,
pečené kuř v remosce,
kuřecí prsa po mexicku,
ostre kure po mexicku,
kuře s pecenymi brambory,
brambory po mexiko,
recept kuře po americe,
kuře pio mexicku,
salsa s kuřetem,
kure salsa,
kuřecím prsa s pecenymi brambori,
pecene po mexicku,
kure po mexicku videorecept,
bramborovy salat po mexicku
Suroviny:
prsa kuřecí,
brambory,
lupínky kukuřičné,
majoránka,
kmín celý,
paprika sušená pálivá,
koření grilovací,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká,
olej rostlinný,
salsa mexická
Komentáře (14)
Americké brambory? V Americe je neznaj a až v Česku jsem se dozvěděl co to vlastně je.
Kmín? Mexická kuchyně používá cumin, česky římský kmín.
Majoránka? Rodná se sestra oregana, česky dobromyslu.
Takže klídek Šárko, hlavně klídek.
Ale ostré ono to být nemusí, Záleží na tom co se do salsy dá. Ovšem, já si jí dělám sám a málo pálivou.
Ono je to s pálivostí jako se solí, přidat se dá, ale kurňa vyndat to ne a nejde.
Přesto se mi recept líbí a bod přidávám.