Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 67 kJ / 16 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do 5 l pohára si naukladáme uhorky, ktoré poprekladáme kúskami chrenu, kôpru a feferóniek.
Krok 2: Vo vode si rozpustíme sacharín, pridáme ocot a Deko. Zalejeme uhorky a doplníme vodou po vrch pohára.
Krok 3: Dáme na chladné a hlavne tmavé miesto, najlepšie je obaliť pohár nejakou handrou. Otvoríme na Vianoce.
Zveřejněno 16. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vánoční okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1QY
Moje poznámka
Vánoční okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1QY
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 6 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 6 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 7 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 7 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 49 minutami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Radka61 před 1 hodinou
Dýňové muffiny
Slivci před 2 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 4 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 4 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 5 hodinami
Tématické fráze:
uhorky,
recept na okurky,
okurky recept,
sazenice feferonek,
vanoční okurek,
okurky zavařené koupit,
deko - kvašené okurky,
americké okurky,
opekance koupit,
vianocne opekance,
feferonky sazenice,
jablečný sirup recept,
okurky zavařeniny,
vánoční muffiny,
med z černého bezu,
jablečný sirup,
recepty z uhoriek
Suroviny:
okurka čerstvá,
kopr,
křen,
ocet,
sacharin,
feferonka,
deko
Komentáře (6)