Suroviny
Porce: ~8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 855 kJ / 4 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,91 g |
Tuky | 365,22 g |
Vláknina | 32,09 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 4,25 g |
Sůl | 9,82 g |
Sacharidy | 103,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo s bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMxY
Moje poznámka
Lečo s bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMxY
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 5 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 6 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 6 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 6 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 7 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 8 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 9 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 11 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 11 hodinami
Tématické fráze:
konzervace leča,
bůček na leču,
lečo konzervace,
lečo konzervace,
bůček s léčem,
lečo recept,
konzervace paprik,
konzervace pálivých papriček,
babica leco,
recepty s buckem,
lečo pečené s bůčkem,
bucek v lecu,
recepty s s bůčkem,
pecene vepřové ocasky,
recept na leco,
lečo, konzervace,
rajčata s bučkem,
bucek peceny na lecu,
veprovy bucek na lecu,
peceny bucek v zeleninovem lecu
Suroviny:
bůček,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
cibule,
cibule s natí,
sádlo,
vejce,
vegeta,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
solamyl,
kmín celý,
pepř,
čubrica,
Komentáře (4)