Postup přípravy
Jako přílohu bych doporučila basmati rýži.
Zveřejněno 1. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vyuzená kachní prsa s ananasovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WowJ
Moje poznámka
Vyuzená kachní prsa s ananasovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WowJ
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na paprice
Sahula před 3 minutami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 2 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 3 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 3 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 3 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 4 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 6 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 6 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 6 hodinami
Tématické fráze:
uzená kachna,
jak udit kachnu,
jak udit kachní prsa,
kachní prsa,
veka prsa,
uzeni kachny,
kach na tymianu s medem,
kachni prsa s ananasem,
uzení kachních prsou,
uzena kachni prsa-recepty,
bukova drt,
bukova drt,
salsa recept,
kachní prsa s s ananasem,
jak udit kachní prso,
udit kachnu,
pečená kachna na ovocném dřevu,
jak dlouho udit kachni prso,
jak dlouho udit kachni prsa,
recepty na uzení v troubě
Suroviny:
prsa kachní,
sůl,
pepř,
omáčka chilli sladká,
omáčka teriaky,
ananas,
zázvor čerstvý,
alobal,
Komentáře (43)
ale keď to mäso raz obrátim, vyvalí sa dym, nie? (Raz som už dom skoro podpálila svojou aktivitou v kuchyni, takže už sa bojím...
Vyzerá to fantastický, u vás by som sa rada aspoň sporadicky najedla...