Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 414 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,36 g |
Tuky | 15,78 g |
Vláknina | 4,68 g |
Cholesterol | 516 mg |
Sodík | 701 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 17,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YM9
Moje poznámka
Treska na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YM9
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 7 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 7 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 7 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 18 minutami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 1 hodinou
Ořechová bábovka
SUMAVA před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 4 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 před 5 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 6 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 7 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 7 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
JanaBalcarova před 8 hodinami
Tématické fráze:
ryba na smetaně,
treska filet recept,
filety na smetane,
filet z tresky recept,
kuchařské recepty ryby,
recept na filet z tresky,
filet z tresky,
filety recepty,
treska filet,
recepty treska filet,
treska-recepty,
file z tresky recept,
ryby na smetaně,
aljašská treska zmražená recept,
filety v troube,
recept ryba na smetane,
recepty filety,
recept na mraženou mořskou tresku,
filet tresky obecné,
recepty na úpravu aljašské tresky
Suroviny:
treska,
petrželka,
smetana zakysaná,
krenex,
citron,
sůl,
pepř
Komentáře (2)
Tak kdopak od koho kopíruje??