Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 681 kJ / 1 119 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,23 g |
| Tuky | 40,06 g |
| Vláknina | 28,41 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 321 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 48,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kostky s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qL83
Moje poznámka
Kuřecí kostky s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qL83
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 10 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 7 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 10 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 11 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 11 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 12 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 12 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 13 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 13 hodinami
Tématické fráze:
maso na václavkách,
kuřecí maso otrava,
václavky pod maso,
otrava z kuřecího masa,
otrava václavkami,
kuřecí maso s václavkami,
kuřecí na václavkách,
kureci kostky,
houby václavky recepty s masem,
maso s vaclavkami,
kureci prsa na vaclavkach,
recept václavky a kuřecí prsa,
otrava kuřecím masem,
kuřecí kostky recept,
otrava s kuřecím masem,
vaclavky s masem,
recepty s vaclavkou,
otravy z kureciho masa,
lotrava z kureciho masa,
vaclavka otrava
Suroviny:
prsa kuřecí,
houby václavky,
cibule,
česnek,
kmín drcený,
pepř,
sůl,
olej,
voda,
olej,
mouka hladká
Komentáře (14)
magdalenka:děkuji, celkově i s jíškou jsem je vařila cca 20minut, to nestačí? Díky za odpověď, to jsem vážně netušila
Len by som doporučovala václavky variť dlhšie, citlivým osobám môžu spôsobovať tráviace problémy, až ľahšie otravy...