Muškátovo-zázvorové nudličky na smetaně,z papiňáku
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 445 kJ / 1 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,73 g |
Tuky | 89,28 g |
Vláknina | 8,73 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 317 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 31,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Muškátovo-zázvorové nudličky na smetaně,z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XpPl
Moje poznámka
Muškátovo-zázvorové nudličky na smetaně,z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XpPl
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 8 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 1 hodinou
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 3 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 3 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 4 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 4 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 4 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 5 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 6 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 6 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovezi nudlicky v papinaku,
vaření šálka v papiňáku,
recepty z papiňáku,
jak dlouho vepřové nudličky v papinaku,
vepřové nudličky na smetaně,
zazvorové hovězí nudličky,
vaření zmrzlého masa v papináku,
zmrzlé maso papiňák,
vepřové maso na nudličky v papiňáku
Suroviny:
plecko vepřové,
olej,
květ muškátový,
zázvor mletý,
kmín drcený,
olej,
cibule,
žampióny,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
smetana,
ocet,
sůl,
sýr nastrouhaný
Komentáře (18)
Všem moc díky
Rebuško,můžeš naložit i tu krkovičku.Já bych klidně zaimprovizovala a plátky jen naklepala,naložila a pak stejný postup
Aisho-určitě i z kuřecího,nebo telecího.Záleží,jaké se u Vás může bašit
Šavlinko,já bych i přišla
Jaruško,jedna porce zbyla.Zabalím a pošlu