Voňavá dýňová zavařenina
Dýňová zavařenina, která voní po citrusech, zázvoru a hřebíčku. Zavařeninu můžete použít do originálních podzimních dýňových buchet, muffinů, bábovek a koláčů nebo ji přimíchat třeba do ovesné kaše.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 210 kJ / 2 440 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 23,58 g | 
| Tuky | 5,76 g | 
| Vláknina | 66,42 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 46 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 543,94 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Voňavá dýňová zavařenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Yj4
Moje poznámka
					
				
Voňavá dýňová zavařenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Yj4
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 54 minutami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 10 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							dýnová povidla, 
						
						
							jak zavařit dýní, 
						
						
							zpracování dýně goliáš, 
						
						
							džem z dýně hokaido 3kg, 
						
						
							dýňová šťáva, 
						
						
							povidla z dýně, 
						
						
							netradiční zavařeniny, 
						
						
							jak zavařit dýně hokaido, 
						
						
							jak zpracovat dýni hokaido, 
						
						
							jak zavařit hokaido, 
						
						
							jak zavařit dýňové pyré, 
						
						
							jak zavařit dýni hokaido, 
						
						
							dýně goliáš marmeláda, 
						
						
							povidla z dýně hokaido, 
						
						
							marmeláda z dyně hokaido, 
						
						
							jak zpracovat dyni golias, 
						
						
							dýně povidla, 
						
						
							hokaido zavarenina, 
						
						
							dzem z dyne hokaido, 
						
						
							dynova marmelada s gelfixem
						
					
						Suroviny:
						
							dýně, 
						
						
							voda, 
						
						
							pomeranče, 
						
						
							citron, 
						
						
							zázvor čerstvý, 
						
						
							koření hřebíček, 
						
						
							voda, 
						
						
							cukr krupice, 
						
						
							ocet
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (27)
Nebyla chyba, že jsem použila třtinový cukr
Vyzkoušej, budu moc ráda, díky
Rodina oranžovou barvu už nenávidí a já pořád přemýšlela, co s nimi - a tohle je krásný recept, džem podle mě nebude moc sladký a díky ostatním ingrediencím bude krásně voňavý. Díky za recept, moc se mi líbí a hned v pondělí do něj jdu
+5
moc hezké, to bych klidně mlsala jen tak.. bez ničeho