Suroviny pro 7 porcí
7porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 538 kJ / 2 041 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,86 g |
Tuky | 89,01 g |
Vláknina | 13,92 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,19 g |
Sacharidy | 42,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná ala " Škopkovic fašírka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYoO
Moje poznámka
Sekaná ala " Škopkovic fašírka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYoO
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 2 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 5 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 5 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 6 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 hodinami
Tématické fráze:
fašírka z králíka,
fasirka z mletého masa,
fašírka,
sekaná z králíka a bůčku,
fašírky z mletého masa,
králičí fašírka,
sekaná z králíka,
domaci fasirka,
fašírka recept,
nastavená sekaná,
fašírka z králika recept,
fasirka s kralika,
recept na fašírku,
fašírka králík,
mlete kruti maso a sekačka,
babiččina fašírka,
lovecká sekaná,
sekaná nastavená bramborem,
domací sekaná z králíka,
co je faširka
Suroviny:
maso vepřové mleté,
maso hovězí mleté,
vejce,
majoránka,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř,
libeček,
paprika sušená sladká,
cibule,
hořčice,
česnek,
vejce
Komentáře (13)
Zajisté že můžete, ale běžně se to nedělá, že
Jinak já bych přidala grády na konci pečení, aby byla z vršku více růžovoučká.Ale to je každého věc,že?
ovšem sekačka vypadá fajnově, takže jeden pláteček s hořčicí a okurčičkou..chlebík dodám