Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 843 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,74 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 11,89 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 39,90 g |
Postup přípravy
Osolíme, přidáme masox, 3/4 kelímku zakysané smetany (pokojová teplota), kečup či ještě protlak pro barvu, protože po přidání smetany dostane polévka mdlou barvu, prolisovaný česnek. Provaříme a přidáme libeček a petřželku.
Teď dle chuti si každy může octem přikyselit či přisladit. Krok 6: Podáváme se lžící zakysané smetany a ještě posypané bylinkami.
Druhý den, když je polévka odležená je ještě lepší.
Zveřejněno 26. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWxY
Moje poznámka
Můj boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWxY
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 10 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 17 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 6 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 7 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 8 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 9 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 12 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 12 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 12 hodinami
Tématické fráze:
ruský boršč z mletého masa,
boršč z mletého masa,
růžový boršč,
borsc repu dusime do mekka,
boršč mleté maso,
ruský boršč s mletého masa,
boršč mletého,
klasický ruský boršč,
boršč z kuřeciho vývaru,
boršč muj,
top recept boršč,
bor
Suroviny:
brambory,
maso mleté,
maso vepřové,
kuře,
zelí bílé,
řepa červená,
mrkev,
celer,
cibule,
koření nové koření,
bobkový list,
masox,
pepř,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
cukr,
ocet,
česnek,
smetana zakysaná,
petrželka,
libeček
Komentáře (3)