Omáčka Velouté s přidáním řapíkatého celeru, houbami a kyselých okurek
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 097 kJ / 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,66 g |
Tuky | 47,83 g |
Vláknina | 49,20 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 935 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 34,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka Velouté s přidáním řapíkatého celeru, houbami a kyselých okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWwA
Moje poznámka
Omáčka Velouté s přidáním řapíkatého celeru, houbami a kyselých okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWwA
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 14 minutami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 1 hodinou
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 2 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 6 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 7 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 22 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 23 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Tématické fráze:
rapikaty celer omacka,
okurkova kysela polevka,
omáčka veluté,
veluté,
recept na veluté,
co z řapíkatého celeru,
koprové velouté,
polévka z kyselé okurky,
kysele okurky,
celerove veloute,
kyselé okurky recept,
velute omáčka,
omáčka řapíkatý celer,
jak použit řapíkaty celer,
polévka kyselé okurky,
omáčka z kyselé okurky,
velouté polévka,
kam použít řapíkatý celer recepty,
smetanove rybi velute,
co je velute
Suroviny:
vývar masový,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
smetana,
pepř zelený,
celer,
houby čerstvé,
okurky sterilované,
hořčice hrubozrnná
Komentáře (15)
Velouté je ta základní omáčka a mám to tam poznamenaný a do ní si můžeš přidat cokoliv má kdo rád-je to o chutích. a já bych ti dala ráda ochutnat
Danuš61, přesně tak to je a díky
Vždyť ty v popisku píšeš Velumé...a s velouté to nemá nic společného.