Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 187 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,30 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur (hlavní jídlo či příloha)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM4k
Moje poznámka
Bulgur (hlavní jídlo či příloha)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM4k
Nejnovější recepty
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 23 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 3 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 5 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 5 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 5 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 7 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 9 hodinami
Tématické fráze:
bulgur recepty výborné,
recept na bulgur,
co je to bulgur,
bulgur jako příloha,
saláty jako hlavní jídlo,
bulgur recepty jako příloha,
bulgur příloha,
recepty salát z bulguru se žampiony,
jídla s bulgurem,
jak uvařit bulgur,
bulgur porce,
jídlo s bulgurem,
bulgr,
recepty bulgr,
co to je bulgur,
co to je bulgur,
bulgur recept příloha,
bulgur co to je,
recept bulgr,
recept na burgur
Suroviny:
bulgur,
cibule,
žampióny,
pórek,
rajče cherry,
olej,
sůl
Komentáře (31)
Terko super, já dávám
Až ho klepne pepka...
Ne, nezmýlil. 20 let jsem prožil v severní Africe (Maroko, Tunis, Líbye) a nikdy v bulguru maso nebylo. Jenom v cous-couse.