Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 293 kJ / 787 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 7,00 g |
Vláknina | 76,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 115,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Rn0
Moje poznámka
Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Rn0
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 2 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 52 minutami
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit sušená rajčata,
cherry rajčata recepty,
jak naložit papriky,
jak naložit rajčata,
nakládání paprik,
papriky v oleji,
recepty z rajčat a paprik,
cherry rajcata nakladani,
nakládaná sušená rajčata,
nakládaná cherry rajčátka,
rajčata cherry,
jak naložit sušené rajčata,
nakládaná cherry rajčata,
cherry rajčata,
susena rajcata recept,
sušení rajčat na sluníčku,
sušená rajčata jak použít,
sušení schery rajčat,
nakladani cherry rajcat,
cherry rajčata recept
Suroviny:
rajče cherry,
paprika čerstvá bílá,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
olej slunečnicový,
Komentáře (8)
A jeden dotaz - přece když oleje smíchám, můžu je ohřát dohromady, ne?
A ještě jeden - co je k bodu varu, jak poznám, že je olej dost horký a ještě se nepřepaluje?
Díky za info
Allis