Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 339 kJ / 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,97 g |
| Tuky | 10,93 g |
| Vláknina | 5,59 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 1,67 g |
| Sůl | 3,76 g |
| Sacharidy | 14,81 g |
Postup přípravy
Podáváme na topinkách s česnekem nebo toastech.
Zveřejněno 10. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pomazánka ze zbylých bílků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rVwK
Moje poznámka
Pikantní pomazánka ze zbylých bílků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rVwK
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 7 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 11 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 11 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 19 hodinami
Linecké koláčky s malinovou marmeládou
Přidáno před 23 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno 1. 12. 2025 15:48:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 13 minutami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 22 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 47 minutami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 2 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 3 hodinami
Bramboračka
artistichideaway před 5 hodinami
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak upotřebit bílky,
pomazánka z bílků,
jak zpracovat bílky,
co se da udelat z bilku,
pomazánka z vařených bílků,
jak zpracovat zbylé bílky,
když zbydou bílky,
zbylé bílky,
pomazanka ze zbylych bilku,
recepty z bílků,
jak upotřebit bílek,
co udělat z bílků,
vaření z bílků,
jak uvařit bílek,
zpracovani bilku,
jak upotřebit zbyle bilky,
vaření bílků,
pečeme z bílků,
bilky jak upotrebit,
pomazanka ze zbylich z bílků
Suroviny:
bílek,
mrkev,
celer,
klobása šunková,
protlak rajčatový,
hořčice dijonská,
sýr tavený,
cibule červená,
okurky sterilované,
paprika kozí roh,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (15)