Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 731 kJ / 1 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,13 g |
| Tuky | 37,79 g |
| Vláknina | 36,55 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,27 g |
| Sacharidy | 98,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové po selsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xGr
Moje poznámka
Vepřové po selsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xGr
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 7 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 8 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 8 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 7 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 7 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 8 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 8 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 9 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 9 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 9 hodinami
Tématické fráze:
krkovice po selsku,
vepřová pečene po selsku,
vepřová plec pečená po selsku,
pečená krkovička po selsku,
veprova ohanka,
maso po selsku,
vepřové oháňky,
pečená krkovice po selsku,
vepřová kýta pečená po selsku,
pečené maso po selsku,
kuchrka,
selská krkovice,
pecena veprova kyta po selsku,
kuchřka recepty,
vepřové po,
vepřová oháňka recept,
plec po selksu,
pečená krkovička po selsku,,
veprova plec recept,
vepřová oháňka recepty
Suroviny:
kýta vepřová,
tuk,
cibule,
sůl,
pepř,
ořech muškátový,
směs zeleninová mražená,
vývar,
brambory
Komentáře (3)