Jablečný rosol (z padaných jablek)
Rosol se dá připravit i z mírně nezralých nebo z ne zrovna výstavních jablek, či dokonce i jen ze slupek a jádřinců. Výborný je třeba k aromatickým sýrům. Jeho jemná chuť a vůně vás zahřeje a připomene krásné chvíle strávené v přírodě.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný rosol (z padaných jablek)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoyR
Moje poznámka
Jablečný rosol (z padaných jablek)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoyR
Nejnovější recepty
Topinky s mexickou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Domácí focaccia
Přidáno před 3 hodinami
Trhané kuřecí maso s rýží a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Svatopatrické vafle
Přidáno před 18 hodinami
Bábovka s perníkem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová kotleta na cibuli a farmářské slanině
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Omáčka z uzených žeber
buriankarel před 19 minutami
Citronová babetka - jemná a vláčná
Iwanita před 34 minutami
Vepřové kostky na leču
harovs před 37 minutami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
dejvi01 před 1 hodinou
Zbojnický salát
barypb před 1 hodinou
Dobrá pomazánka na chlebíčky
barypb před 1 hodinou
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
barypb před 1 hodinou
Vláčný americký čokokoláč (bezvaječný)
IRBONA před 1 hodinou
Sloní žrádlo
Slavista62 před 4 hodinami
Tématické fráze:
jablečný rosol,
letní jablka zpracování,
zpracování jablek,
rosol z jablek,
jak zpracovat jablka,
zpracování letních jablek,
padaná jablka,
jak vyrobit přírodní pektin,
jablečný pektin výroba,
jak zpracovat padana jablka,
citronový pektin,
padaná jablka zpracování,
jablečny pektin,
domácí pektin,
zpracování jablek recepty,
domácí zpracování jablek,
výroba domácího pektinu,
jablka zpracování,
jablečný rosol recept,
padane jablka
Komentáře (14)