Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 272 kJ / 1 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,82 g |
Tuky | 94,32 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 627 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 39,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní plátek na česneku s játry na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n62l
Moje poznámka
Přírodní plátek na česneku s játry na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n62l
Nejnovější recepty
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 28 minutami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 10 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 19 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 38 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
přírodní vepřový plátek na česneku,
přírodní vepřová játra,
prirodni veprova jatra na cibulce,
jatra prirodne,
jatra plátky,
přírodní vepřové maso na česneku,
přírodní řízek na česneku,
přírodní plátky z jater,
přírodní vepřová játra s cibuli,
vepřový játra sos,
jak na přírodní plátek do měkka,
vepřovy platek s jatrovy přeliv,
prirodni vepřová jatra plátky,
vepřová játra přírodně na cibulce,
plátek z jater,
játrové plátky,
rizky na cibulce,
prirodní na jatry,
vepřový játra,přírodně,
jatrove prirodni platka
Suroviny:
kýta vepřová,
česnek,
pepř,
sůl,
olej,
olej,
mouka hladká,
vývar,
játra vepřová,
cibule,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (21)
snad vám bude chutnat a přidáte fotku
magdi děkuji
Rebíčku bylo to uvařeno už před husou
všem chutnalo, ale nebyl čas
no nic, už je zavinuto na něco jiného
mooc hezký recept, ten si ukládám