Suroviny
Porce: 6 a 2 deti
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 37 335 kJ / 8 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 848,15 g |
Tuky | 506,62 g |
Vláknina | 38,60 g |
Cholesterol | 3,54 g |
Sodík | 3,95 g |
Sůl | 9,48 g |
Sacharidy | 223,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kruta s kastanovou nadivkou a kapustove brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXYx
Moje poznámka
Kruta s kastanovou nadivkou a kapustove brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXYx
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 14 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 8 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 9 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 9 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 9 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 10 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 11 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 13 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 14 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 15 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho pect krutu,
kruta,
kruta recepty,
jak upect dobre krutu,
plněné maso kaštanovou náplní,
jak upect krutu,
krůta recept,
pečená krůta s s kapustou,
nejlepsi pec. kruta,
nadívaná krůta kaštany,
kruta v římském,
jak se dlouho pece kruta,
jak uvarit krutu,
jak dlouho peci krutu,
kruta s kapustovym zelím,
jak dlouho pect celou krutu,
rozpect krutu,
kruta jak ji pect,
jak upect celou krutu,
krůta v kapustě
Suroviny:
krůta,
máslo,
játra kuřecí,
kaštan jedlý,
vejce,
maso mleté,
sůl,
květ muškátový,
mandle,
strouhanka,
brambory,
cibulka jarní,
mrkev,
smetana,
kapusta,
sůl,
pepř
Komentáře (14)