Suroviny
Porce: 4 velké
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 563 kJ / 2 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,02 g |
Tuky | 186,67 g |
Vláknina | 53,00 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 3,58 g |
Sůl | 8,67 g |
Sacharidy | 108,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Kouličkový" gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ok7
Moje poznámka
"Kouličkový" gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ok7
Nejnovější recepty
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 7 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 20 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 20 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 15 minutami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 40 minutami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 1 hodinou
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 2 hodinami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 2 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 2 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 4 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 4 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 5 hodinami
Tématické fráze:
k čemu se hodí špecle,
gulášek ládi hrušky,
příprava tarhoni,
k čemu se podávají špecle,
šprecle,
býčí žlázy gulašek,
recepty guláše,
recept na pripravu bicich zlaz,
býčí žlázy,
recepty z tarhoni,
recepty na ruzné guláše,
k čemu dávat na špecle,
jak připravit býčí žlázy,
guláš z býčích žláz,
jak připravit býčí koule,
kadlíkovy recepty,
masové koule z mletého masa s gulasem,
maso uzeniny inpost,
byci kule gulas,
k čemu špecle
Suroviny:
býčí žláza,
slanina gazdovská,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
krém gulášový lahůdkový,
paprika čerstvá červená,
majoránka sušená,
česnek,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (38)
Já vím,že tento druh masa každý nemusí