Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 286 kJ / 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,22 g |
Tuky | 34,61 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,37 g |
Sacharidy | 79,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v pikantním těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9lB
Moje poznámka
Květák v pikantním těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9lB
Nejnovější recepty
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Přidáno před 1 hodinou
Vydatná čočková polévka jako hlavní chod
Přidáno před 2 hodinami
Závitky z tresky tmavé na italský způsob
Přidáno před 2 hodinami
Slaný koláč s hermelínem a hruškou
Přidáno před 5 hodinami
Rizoto z vepřového plecka
Přidáno před 17 hodinami
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
4Kala před 34 minutami
Slezské kysané zelí podle ČSN
KatkaCechova před 35 minutami
Domácí chilli pasta (sambal oelek)
Marketa75 před 43 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
matmina před 3 hodinami
Vepřové s kukuřicí, hráškem a další zeleninou
trdlo před 3 hodinami
Rizoto s lososem
Danoouch před 3 hodinami
Kuře na smetaně
Chabal před 3 hodinami
Dýňová polévka se smetanou
martiline před 3 hodinami
Kinder řezy
Pavluska75 před 4 hodinami
Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Paion před 4 hodinami
Tématické fráze:
pikantní obalovaný květák,
obalovaný květák v těstíčku,
pikantní těstíčko na obalování,
květak v těstičku,
těstíčko na obalování květaku,
květák recepty,
pikantní květák,
testicko na květák,
květák v těstíčku pečený v troubě,
recepty z květáku,
pikantni kvetak v troubě,
pikantní těstíčko,
květák v pikantnim těstíčku pečený v troubě,
pikantní pasta harisa,
recepty na z květáku,
květák obalovaný v těstíčku,
obalovaný květák pečený v troubě,
květak pikantní,
smažený květák v pikantním těstíčku,
harissa složení
Suroviny:
květák,
sůl,
olej,
vejce,
solamyl,
mouka hladká,
omáčka sojová,
česnek,
pivo světlé,
harissa,
paprika čerstvá červená,
semínka slunečnicová,
semínka sezamová,
sůl
Komentáře (27)
Je fakt, že takle to neznám, ale Harissa, jak ji znám nejen z Tunisu (jenom pasta), nikdy není Harísa.
Ten Honza ze 17.01.2013 nejsem já.
Přece na celém světě se tahle pasta původem z Tunisu jmenuje Harissa. V restauracích je přímo na stolech jak ve Španělsku olivový olej a ocet na ochucení salátů.
žaludek, aby bylo jasno
ale jinak
úplně to cítím na jazyku
a foto maximální luxus