Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Nevěříte, že se dají křupavé řízky připravit i bez smažení? My vás přesvědčíme o opaku. K dokonalé křupavosti budete potřebovat speciální obalovací směs a funkci horkovzduch u své trouby. Maso můžete volit dle svých preferencí.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RB5O
Moje poznámka
Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RB5O
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 6 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 1 hodinou
Medvědí tlapky
hoopoo před 1 hodinou
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 2 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 4 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
rizky z trouby,
obalované vepřové řízky pečené v troubě,
řízky v troubě,
řízky do trouby,
řízek z trouby,
řízky v horkovzdušné troubě,
vepřové řízky z trouby,
vepřové řízky z trouby,
kuřecí řízky z trouby,
řízky pečené v troubě,
řízky z krkovice v troubě,
pečení řízků v troubě,
vepřový řízek z trouby,
vepřové řízky v troubě,
rizky na plechu,
jak péct řízky v troubě,
rizek v troube,
řízky bez tuku,
řízky z horkovzdušné trouby,
obálovací směs na řízky
Suroviny:
maso vepřové,
olej,
sůl,
pepř,
koření
Komentáře (14)
Ale zkusím vypadá to moc dobře!