Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 919 kJ / 1 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,00 g |
Tuky | 15,40 g |
Vláknina | 60,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 850 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čertův guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8Ek
Moje poznámka
Čertův guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8Ek
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecký koláč s jahodami
zuzi777a před 4 hodinami
Trdelník...maxi
veverka30 před 4 hodinami
Citronová treska s petrželkou
danka77 před 4 hodinami
Pikantní aztécká polévka - Sopa azteca
Antonausprag před 5 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
V.knollova před 5 hodinami
Banánové kuličky
Dedepeti před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Gretik před 6 hodinami
Luxusní jablečný koláč s karamelem
Megguse před 7 hodinami
Tématické fráze:
beraní guláš,
základ na gulas,
gulas z berana,
základ pro guláš,
zakruta.cz,
čertovy rohy,
beraní maso,
recepty guláše,
základ na guláš recept,
recepty na beraní maso,
co s beranimi rohy recepty jako priloha k masu,
recepty krk z berana,
beraní rohy,
jak udelat certuv salat,
zavarujeme berani rohy papriky,
beraní maso recepty,
vepřová zakruta,
gulass baranimi rohy,
beraní guláý,
guláš s rohy
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
beraní rohy,
feferonka,
sádlo,
koření,
sůl
Komentáře (9)
se za preklep samozrejme sladkokysele bohuzel
dovolím si přidat můj rcp do podobných