Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 703 kJ / 1 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,63 g |
Tuky | 6,26 g |
Vláknina | 39,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 212,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová pohanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8YnW
Moje poznámka
Zeleninová pohanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8YnW
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 11 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 12 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 12 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 44 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 1 hodinou
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 1 hodinou
Hermelín s houbami
Sahula před 1 hodinou
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 1 hodinou
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 2 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 3 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 3 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 4 hodinami
Tématické fráze:
pohanka jak správně vařit,
jak správně vařit pohanku,
pohanka recepty,
pohanka se zeleninou,
zeleninová pohanka,
co vařit z pohanky,
jak se vaří pohanka,
vařená pohanka se zeleninou,
pohanka recept,
co varit s pohanky,
recept na pohanku,
jakspravnevaritpohanku,
pohanka okurka,
pohanka jak vařit,
pohanka na zelenině,
jak vařit z pohanky,
pohanka obsah,
pohanka recepty se zeleninou,
recepty s pohankou,
rajče pohanka
Suroviny:
pohanka,
paprika čerstvá červená,
okurka salátová,
cibule červená,
rajče,
kukuřice,
mrkev,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
Dobrá je pohanka s domácím naloženým zelím, a s osmaženou cibulkou. Teplé i studené. Dobrá a levná večeře. Kdo to nemůže vydržet, může přidat ke smažené cibulce rozškvařit malé kostičky špeku.