Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 703 kJ / 1 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,63 g |
Tuky | 6,26 g |
Vláknina | 39,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 212,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová pohanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8YnW
Moje poznámka
Zeleninová pohanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8YnW
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 23 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na způsob golubců
samsi před 16 minutami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 9 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 11 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 12 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 15 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 16 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 17 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 18 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 21 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Tématické fráze:
pohanka jak správně vařit,
jak správně vařit pohanku,
pohanka recepty,
pohanka se zeleninou,
zeleninová pohanka,
co vařit z pohanky,
jak se vaří pohanka,
vařená pohanka se zeleninou,
pohanka recept,
co varit s pohanky,
recept na pohanku,
jakspravnevaritpohanku,
pohanka okurka,
pohanka jak vařit,
pohanka na zelenině,
jak vařit z pohanky,
pohanka obsah,
pohanka recepty se zeleninou,
recepty s pohankou,
rajče pohanka
Suroviny:
pohanka,
paprika čerstvá červená,
okurka salátová,
cibule červená,
rajče,
kukuřice,
mrkev,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
Dobrá je pohanka s domácím naloženým zelím, a s osmaženou cibulkou. Teplé i studené. Dobrá a levná večeře. Kdo to nemůže vydržet, může přidat ke smažené cibulce rozškvařit malé kostičky špeku.