Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí závitky se sušenými rajčaty a mozzarellou

Rajčata a mozzarella se k sobě náramně hodí. Když je zabalíte do plátku z kuřecího masa a to obalíte sušenou šunkou, vznikne vám skvělý a chutný oběd. K závitkům si můžete dát například bramborovou kaši nebo kuskus.

Hodnocení receptu je 4,7 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Řízky lehce osolíme (opatrně, šunka je dost slaná), opepříme, poklademe sušenými rajčaty a kousky mozzarelly. Uděláme závitky, které obalíme šunkou. Krok 2: V pekáčku mírně zakápneme olejem z rajčat. Krok 3: Pečeme na 180 °C 20 min přikryté, potom odkryjeme a dopečeme.

TIP: Jak upevnit masové závitky

Zveřejněno 14. 7. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2q5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2q5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (40)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Moanka: díky a doufám, že bude chutnat;-). My už jsme je taky dlouho neměli, budu to muset napravit:-8

Samé dobroty. 😋 To si uvařím… 😉

Janicevlcice: moc mě to těší a děkuji i za krásné fotky;-):-K

Skvělý recept, moc nám chutnalo. Dělala jsem z krůtích prsou.

Ivana79: Ivanko, moc děkuju za vyzkoušení a vytažení 6 let starého receptu na světlo:-)) Mám radost, že vám chutnalo;-):-)
Děkuju i za krásné fotky:-):yes::yes:

Moc chutné,jemné jedlo :-p:yes: Podliala som bielym vínom a obalila v anglickej slanine.Posielam 10.bod :-K:yes:

Maruško:-OTy tady máš takovou dobrůtku už 5 let:-8Já na ni narazila až teď po zhlédnutí podobného receptu:-*Máš to pardádní:-K:-p:yes:

maris: zařadila jsem toto jídlo mezi své VIP recepty, sice trochu nákladnější, ale jednou za čas to jde.

rihana: to mi spadl kámen ze srdce:-)), mám radost, že chutnalo;-):-) Díky !!:-)

Díky za recept. Byla to mňamka. Zamíchala jsem do bramborové kaše smaženou cibulku na másle, takže ta šťáva bohatě stačila. Asi jsem dala taky víc toho oleje z rajčat. A přidala dvě nadrájená obyč.rajčata, které jsem měla v lednici. Bylo to vynikající. Fakt doporučuji.

Moc děkuji za rady, už mám připraveno, upatláno z krůtích prsou,zítra jen dám do trouby a už se těším.

rihana: děkuju, že chceš vyzkoušet:-), přesně tak, jak psala Andrea / děkuju:-) / a případně můžeš podlít vínem - zvolila bych bilé. Doufám, že si pochutnáte;-)

rihana:Stačí, když podliješ trochou vody nebo vývaru a já přidávám kvůli šťávě třeba pár cherry rajčátek. Maso pustí pak při podlití s rajčátky více šťávy. Možná Maruška ti poradí ještě něco jiného;-)

Tématické fráze:
kureci maso se susenymi rajcaty, kuřecí maso s mozzarelou, kureci maso s mozzarelou a rajcaty, maso se sušenými rajčaty, kuřecí s mozzarelou, kuřecí steak s mozzarelou a rajčaty, maso plněné sušenými rajčaty, kuřecí prsíčka plněná sušenými rajčaty, recepty ze sušených rajčat, kuřecí s mozarelou, závitky s mozzarelou, mozzarella a kuřecí maso recepty, kuřecí závitek, recepty kuřecí maso závitky, recepty se sušenými rajčaty v oleji, jak sušit rajčata, kuřecí zavitek s mozzarelou, sušené maso recept, vepřové závitky s mozzarelou, kureci platek s rajcaty a mozzarelou

Suroviny:
řízky kuřecí, rajče sušené v oleji, sýr mozzarella, šunka, sůl, pepř

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu