Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 550 kJ / 2 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,25 g |
| Tuky | 51,60 g |
| Vláknina | 24,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 16,03 g |
| Sacharidy | 376,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavší bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXKA
Moje poznámka
Tmavší bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXKA
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 6 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
poirotka před 15 minutami
Zeleninové rizoto s bulgurem
Ongbac3 před 53 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
veronika_straka před 3 hodinami
Matcha kuličky
veronika_straka před 3 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí langoše
Tunislav před 3 hodinami
Ořechové úly
Panova před 4 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 4 hodinami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 4 hodinami
Žloutkové dortíčky
Panova před 4 hodinami
Tématické fráze:
výroba baget,
domácí tmavá bageta,
baget,
bageta rustikální kořen,
recept na bagetu jak se peče,
domácí bageta na chlebíčky,
bageta recept,
domácí bageta v chlebíčkové formě,
recepty na bagety,
tmava veka,
recept na tmavou bagetu,
pšeničný preferment,
kde seženu lněné semínko,
domácí bagety na chlebíčky,
kombageta,
domaci bagety z tmave mohky,
recept na baget,
bageta,
bagetky s prefermentem,
vyrob si domabagetu
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
droždí,
voda,
cukr,
olej,
sůl,
semínka lněná,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (32)
Obecně by se dalo říct, že omládek je kvásek z droždí (jako ten do "babiččiných" buchet), ale s předem daným poměrem mouky a vody
http://www.toprecepty.cz/recept/23489-omladek/