Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 631 kJ / 1 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,76 g |
Tuky | 43,44 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 3,62 g |
Sůl | 10,02 g |
Sacharidy | 38,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jalapeňos nudličky z wokovy pánvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9NY
Moje poznámka
Jalapeňos nudličky z wokovy pánvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9NY
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 15 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 18 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 19 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 4 minutami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 7 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 9 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 9 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 10 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 12 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 12 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 12 hodinami
Tématické fráze:
jalapeňos,
jalapeňos recepty,
co je chalapenos,
recepty s jalapeňos,
koření jalapeňos,
chalapinos,
kureci nudličky jalapenos,
naložené jalapenos,
co to je jalapeňos,
wokova pánev recepty,
jamie oliver panvičky,
jalapenos recept,
recepty jalapenos,
maso jalapenos,
jalapenos co to je,
krůtí nudličky na smetaně,
japapeňos co je to,
co je to jalapeňos,
hovězí nudličky jalapeňos,
palapenos
Suroviny:
prsa kuřecí,
paprička jalapeňos,
zázvor sušený,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
olej olivový,
žampióny,
celer řapíkatý,
cibule,
kapie červená,
pórek,
cibulka jarní,
máslo,
olej slunečnicový,
ocet balsamiko,
sirup javorový,
sůl mořská
Komentáře (33)
Ale oko zvláda
děkuji, milý pane Porado
spagetka: není až tak pálivé, já bych ještě klidně přidala
děkuju všem za hezké komentíky
Rozdělím se s tebou o jednu vychytávku, kterou mám od Číňanů. Když se dělá jakékoliv maso na pánvi(rádoby "čína") do které pak má přijít zelenina (porek, cibule, mrkev, paprika ....) je dobře udělat zeleninu zvlášť na woku, protože pouští vodu a z masa jinak udělá blebtu. To se asi ví, tvůj postup je toho dokladem. Ale není tak známo, že se dá wok rozpálit nasucho, vlije se krapítek v o d y , aby zasyčelo a v té "páře" a zvlhlém woku se zelenina udělá hned a pak vmíchá do masa.
Polévku někdy vyzkoušej, je dobrá
maris: není to až tak hrozné, myslela jsem, že to bude mít větší grády, to koření.. tak jsem přidávala, a přidávala...
a mmch.. chtěla jsem dělat tu tvou Thajskou polívku, leč nesehnala jsem koriandr, což myslím, že je v téhle polévce důležité.. tak holt jindy