Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 406 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,24 g |
Tuky | 4,75 g |
Vláknina | 48,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 89,10 g |
Postup přípravy
Podavame nejlepe s ryzi a kopeckem zakysane smetany.
Zveřejněno 3. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolky s lilkem v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6Br
Moje poznámka
Fazolky s lilkem v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6Br
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 22 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 18 minutami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 1 hodinou
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 11 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 13 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 14 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 14 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 15 hodinami
Tématické fráze:
lilek s fazolemi,
rajčatova omačka s lilky,
zapečený lilek s fazolema,
brambory s fazolkami v rajcatove omacce,
lilek fazole,
lilek s fazoli,
fazole v rajčatové omáčce se zeleninou,
lilek fazole recept,
fazolky s parkem v rajcatove omacce,
lilek fazolky,
fazolky lilek,
fazolove lusky s mrkví a lilkem,
hrnec zeleninový s lilkem
Suroviny:
lusky fazolové,
lilek,
cibule,
česnek,
vývar zeleninový,
olej olivový,
rajče,
bobkový list,
koření nové koření,
koření hřebíček,
cukr třtinový,
sůl,
pepř
Komentáře (4)