Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 406 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,24 g |
Tuky | 4,75 g |
Vláknina | 48,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 89,10 g |
Postup přípravy
Podavame nejlepe s ryzi a kopeckem zakysane smetany.
Zveřejněno 3. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolky s lilkem v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6Br
Moje poznámka
Fazolky s lilkem v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6Br
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 13 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 13 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 13 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 18 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 30 minutami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 56 minutami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 11 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 11 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 12 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 15 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 15 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 16 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 16 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 16 hodinami
Tématické fráze:
lilek s fazolemi,
rajčatova omačka s lilky,
zapečený lilek s fazolema,
brambory s fazolkami v rajcatove omacce,
lilek fazole,
lilek s fazoli,
fazole v rajčatové omáčce se zeleninou,
lilek fazole recept,
fazolky s parkem v rajcatove omacce,
lilek fazolky,
fazolky lilek,
fazolove lusky s mrkví a lilkem,
hrnec zeleninový s lilkem
Suroviny:
lusky fazolové,
lilek,
cibule,
česnek,
vývar zeleninový,
olej olivový,
rajče,
bobkový list,
koření nové koření,
koření hřebíček,
cukr třtinový,
sůl,
pepř
Komentáře (4)