Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 406 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,24 g |
Tuky | 4,75 g |
Vláknina | 48,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 89,10 g |
Postup přípravy
Podavame nejlepe s ryzi a kopeckem zakysane smetany.
Zveřejněno 3. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolky s lilkem v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6Br
Moje poznámka
Fazolky s lilkem v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6Br
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 43 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 44 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
lilek s fazolemi,
rajčatova omačka s lilky,
zapečený lilek s fazolema,
brambory s fazolkami v rajcatove omacce,
lilek fazole,
lilek s fazoli,
fazole v rajčatové omáčce se zeleninou,
lilek fazole recept,
fazolky s parkem v rajcatove omacce,
lilek fazolky,
fazolky lilek,
fazolove lusky s mrkví a lilkem,
hrnec zeleninový s lilkem
Suroviny:
lusky fazolové,
lilek,
cibule,
česnek,
vývar zeleninový,
olej olivový,
rajče,
bobkový list,
koření nové koření,
koření hřebíček,
cukr třtinový,
sůl,
pepř
Komentáře (3)