Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 837 kJ / 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,16 g |
Tuky | 9,33 g |
Vláknina | 10,15 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 119,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kMGE
Moje poznámka
Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kMGE
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 24 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 28 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
polévka z nutrie,
nutrie recepty na zelenině,
facebook přihlásit se,
facebook přihlásit se,
hlava z nutrie,
maso z nutrie prodej,
nutrije,
grilovaná nutrie,
recepty z masa nutrie,
polívka z nutrie,
prodej masa z nutrie,
recept na nutrii na zelenině,
nutrie vaření,
jak upravit nutriji,
nutrie na zelenině,
tuhá nutrie,
řízky z nutrie,
nutrie polevka,
pastika z nutrie,
vaření z nutrie
Suroviny:
hlava z nutrie,
hlava králičí,
ocásek z nutrie,
koření nové koření,
pepř,
cibule,
celer,
petržel,
mrkev,
sůl,
podravka,
voda,
mouka hrubá,
vejce,
sůl,
olej
Komentáře (10)
Ještě pro Nikolek: zkus hlavu opéci a pak udělat vývar, je silnější a voňavější