Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 003 kJ / 2 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,12 g |
Tuky | 156,32 g |
Vláknina | 17,08 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,77 g |
Sacharidy | 57,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí žebírka na víné a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOJz
Moje poznámka
Kančí žebírka na víné a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOJz
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 15 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 18 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 19 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 3 minutami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 7 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 9 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 9 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 10 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 12 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 12 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 12 hodinami
Tématické fráze:
kančí pečená žebra na víně,
jak pripravit kanci zebra,
kančí žebra na víně,
kančí žebra po myslivecku,
kančí žebírka,
kančí žebra,
kanci zebirka recept,
kančí žebra na zelenině,
grilovaná žebra z divočáka,
kančí na jalovci,
kančí žebra recept,
recept na kančí žebírka,
kančí žebra na červeném víně,
kančí žebírko,
kančí žebra na jalovci,
kančí po myslivecku,
kančí zebra recepty,
žebra na víně,
recepty zvěřina kančí žebra,
zebra z divocaka
Suroviny:
kančí žebírka,
víno bílé,
jalovec,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
pyré rajčatové,
slanina,
vývar,
koření na zvěřinu,
mouka,
cukr,
máslo,
olej,
sůl
Komentáře (16)
Ivulinko, nikdy není pozdě začít
Rebi, yanullko -
Hani, až nějakého ulovíš, pošleš kousek žebírek ?
Andreo - tak to máš smůlu
Parádní recept, foto.. prostě celé je to krása veliká
tejaja: na maso jsem natrefila v řeznictví a i za krásnou cenu