Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 003 kJ / 2 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,12 g |
Tuky | 156,32 g |
Vláknina | 17,08 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,77 g |
Sacharidy | 57,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí žebírka na víné a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOJz
Moje poznámka
Kančí žebírka na víné a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOJz
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 2 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 6 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 6 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 7 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 7 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 7 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 8 hodinami
Tématické fráze:
kančí pečená žebra na víně,
jak pripravit kanci zebra,
kančí žebra na víně,
kančí žebra po myslivecku,
kančí žebírka,
kančí žebra,
kanci zebirka recept,
kančí žebra na zelenině,
grilovaná žebra z divočáka,
kančí na jalovci,
kančí žebra recept,
recept na kančí žebírka,
kančí žebra na červeném víně,
kančí žebírko,
kančí žebra na jalovci,
kančí po myslivecku,
kančí zebra recepty,
žebra na víně,
recepty zvěřina kančí žebra,
zebra z divocaka
Suroviny:
kančí žebírka,
víno bílé,
jalovec,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
pyré rajčatové,
slanina,
vývar,
koření na zvěřinu,
mouka,
cukr,
máslo,
olej,
sůl
Komentáře (16)
Ivulinko, nikdy není pozdě začít
Rebi, yanullko -
Hani, až nějakého ulovíš, pošleš kousek žebírek ?
Andreo - tak to máš smůlu
Parádní recept, foto.. prostě celé je to krása veliká
tejaja: na maso jsem natrefila v řeznictví a i za krásnou cenu