Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 003 kJ / 2 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,12 g |
Tuky | 156,32 g |
Vláknina | 17,08 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,77 g |
Sacharidy | 57,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí žebírka na víné a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOJz
Moje poznámka
Kančí žebírka na víné a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOJz
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 8 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 20 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 minutami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 4 minutami
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 5 minutami
Kuře na paprice se smetanou
MiskaM před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
Sahula před 1 hodinou
Domácí pizza
ne.honzula12 před 1 hodinou
Adélčin dort Barbie
JanaZavadilova před 2 hodinami
Nivová omáčka
Kachnanamedu před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
petra.sym před 2 hodinami
Karbanátek
kocamo před 2 hodinami
Tématické fráze:
kančí pečená žebra na víně,
jak pripravit kanci zebra,
kančí žebra na víně,
kančí žebra po myslivecku,
kančí žebírka,
kančí žebra,
kanci zebirka recept,
kančí žebra na zelenině,
grilovaná žebra z divočáka,
kančí na jalovci,
kančí žebra recept,
recept na kančí žebírka,
kančí žebra na červeném víně,
kančí žebírko,
kančí žebra na jalovci,
kančí po myslivecku,
kančí zebra recepty,
žebra na víně,
recepty zvěřina kančí žebra,
zebra z divocaka
Suroviny:
kančí žebírka,
víno bílé,
jalovec,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
pyré rajčatové,
slanina,
vývar,
koření na zvěřinu,
mouka,
cukr,
máslo,
olej,
sůl
Komentáře (16)
Ivulinko, nikdy není pozdě začít
Rebi, yanullko -
Hani, až nějakého ulovíš, pošleš kousek žebírek ?
Andreo - tak to máš smůlu
Parádní recept, foto.. prostě celé je to krása veliká
tejaja: na maso jsem natrefila v řeznictví a i za krásnou cenu