Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,34 g |
Tuky | 15,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYz7
Moje poznámka
Pórková polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYz7
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 16 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 26 minutami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 45 minutami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 51 minutami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 1 hodinou
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 2 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 4 hodinami
Tématické fráze:
cizrnová polévka s porkem,
polevka z cizrny,
polévka s cizrnou,
pórková polévka,
cizrnova polevka,
cizrna polevka,
jak dlouho vařit cizrnu,
vaříme s cizrnou,
vaříme zdravě s alemari,
vaříme z cizrny,
porkovo cizrnova polevka,
recepty polévky,
jak připravit cizrnu,
jak dlouho se vaří cizrna,
polevka s cizrny,
porkova cizrnová polévka,
polévky s cizrnou,
cizrna recepty,
cizrnová polévka s s porkem,
cizrnová polévka recepty
Suroviny:
pórek,
máslo,
cizrna,
krupička,
vejce,
cibule,
vývar kuřecí,
sůl,
brambory,
pažitka
Komentáře (12)
Vzpomeň si, není to tak dlouho jsme spolu psali, že jsme cizrnu ještě nejedli
Bibi by ti odpovedala, asi ako ja - namoč si ju a potom do hodiny ju máš uvarenú - ochutnávaj, zbadáš, kedy je mäkká...