Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 635 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,05 g |
Tuky | 24,14 g |
Vláknina | 11,15 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 29,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Curry kuře s paprikou, zázvorem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pLly
Moje poznámka
Curry kuře s paprikou, zázvorem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pLly
Nejnovější recepty
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 1 hodinou
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 2 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 21 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Tajemnost před 41 minutami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 43 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 44 minutami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 51 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 1 hodinou
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Pečená dýně
Agliooglio před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuře na curry,
curry kure,
recepty se zázvorem,
kuře na červeno se zázvorem,
vaření se zázvorem,
kuře na kari se zázvorem,
kuře na zazvoru,
kuře na cury,
kuře na kari s paprikou,
recept kuře na curry,
kuře se zázvorem,
recept kureci s paprikou a smetanou,
kuřecí prsa se zázvorem a smetanou,
recepty s curry,
kuřecí curry recept,
recept na curry kure,
recept na kuřecí na curry,
recepty na maso se zázvorem,
kuře na červeném curry,
kure s paprikou
Suroviny:
cibule,
lusk paprikový červený,
mrkev,
curry,
zázvor,
smetana,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (10)
Všem vám moc děkuji