Křížkové bochánky
Suroviny
Porce: 12ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 213 kJ / 3 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,34 g |
Tuky | 22,09 g |
Vláknina | 51,46 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 92 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 690,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křížkové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4Pr
Moje poznámka
Křížkové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4Pr
Nejnovější recepty
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 2 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno 18. 5. 2025 16:14
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno 18. 5. 2025 15:26
Maďarská krkovička
Přidáno 18. 5. 2025 13:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 1 hodinou
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 1 hodinou
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 1 hodinou
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 3 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 3 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Lucinka85 před 4 hodinami
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
kamilkamil před 4 hodinami
Tématické fráze:
bochánek ze špaldové mouky,
bochánek po vyndání z trouby,
špaldové bochanky,
kvaskovy bochanek,
jablečné bochánky,
mrkváky z celozrnné mouky,
jihočeský velikonocní bochánek,
placicky hanky krizkove,
recepty hanky kříškové,
bochánky ze špaldové mouky
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka žitná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka pšeničná,
fruktóza,
fruktoza vanilková,
mléko obilné,
vajahit,
pyré jablečné,
voda,
meruňky sušené,
sultánky,
skořice,
květ muškátový,
zázvor sušený,
mouka špaldová hrubá,
máslo,
podmáslí,
mléko,
med
Komentáře (3)