Postup přípravy
Krok 1: Kapra nasolíme, zakapeme citrónovou šťávou, proložíme šalvějí a necháme alespoń 2 hodiny odležet.
Krok 2: Pak rybu obložíme anglickou slaninou, uložíme do vymaštěného pekáčku (pekla jsem v remosce), malinko podlijeme troškou vody a upečeme.
Zveřejněno 28. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chatařský kapr v šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4v82
Moje poznámka
Chatařský kapr v šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4v82
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 4 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 7 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 7 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 9 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 9 hodinami
Máslovo-ořechová bábovka
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Rajská omáčka
Daniela57 před 3 hodinami
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 3 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 3 hodinami
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 3 hodinami
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Eiisa před 4 hodinami
Zdravý mrkvovo-jablečný dort
sbezecna před 4 hodinami
Květáková fritáta
Wikki před 4 hodinami
Makový závin hrnkový
titi96 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kapr v remosce,
kapr v k remosce,
smažený kapr v remosce,
kapr v remosce recept,
šalvěj na kapra?,
kapr našalvěji
Suroviny:
šalvěj čerstvá,
kapr,
šťáva citronová,
sůl,
slanina anglická,
olej
Komentáře (4)