Postup přípravy
Krok 1: Kapra nasolíme, zakapeme citrónovou šťávou, proložíme šalvějí a necháme alespoń 2 hodiny odležet.
Krok 2: Pak rybu obložíme anglickou slaninou, uložíme do vymaštěného pekáčku (pekla jsem v remosce), malinko podlijeme troškou vody a upečeme.
Zveřejněno 28. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chatařský kapr v šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4v82
Moje poznámka
Chatařský kapr v šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4v82
Nejnovější recepty
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 5 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 17 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová polévka z Nivy
Kajkajak před 13 minutami
Čokoládový mug cake
Anezvari před 17 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
humlovatereza před 41 minutami
Cuketová omáčka se sýrem
k.madzia před 2 hodinami
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 4 hodinami
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 4 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 6 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 11 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 19 hodinami
Tématické fráze:
kapr v remosce,
kapr v k remosce,
smažený kapr v remosce,
kapr v remosce recept,
šalvěj na kapra?,
kapr našalvěji
Suroviny:
šalvěj čerstvá,
kapr,
šťáva citronová,
sůl,
slanina anglická,
olej
Komentáře (4)