Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chatařský kapr v šalvěji

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 3. 2013 10:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 3. 2013 16:02

Z mála surovin,hezká dobrota:-p:yes::yes:

cathleen cathleen

28. 3. 2013 12:04

:-D:-D nee, Bibi, to je loňská fotka. I u nás je ještě všechno zamrzlé.:-(

Bibinka Bibinka

28. 3. 2013 12:03

Cathleen, recept jedna radost a fotky také. Jak tu byla teď Šavlinka na návštěvě, tak jsem jim udělala smaženého kapra se salátem-no jako na Vánoce, když je ten sníh:-D Protože mám ještě jednoho, tak tak vyzkouším toho tvého, jen ta Šalvěj bude sušená:-( Apropó tobě už to tak roste jak je na fotce:-?:-O Dávám toho 1.bodíka:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr v remosce kapr v k remosce smažený kapr v remosce kapr v remosce recept šalvěj na kapra? kapr našalvěji

Suroviny: šalvěj čerstvá, kapr, šťáva citronová, sůl, slanina anglická, olej

TopRecepty.cz

Chatařský kapr v šalvěji

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4v82