Chatařský kapr v šalvěji

cathleen Kuchařka: cathleen

Ryby 3 názory

Suroviny

čerstvá šalvěj
porce kapra
citrónová šťáva
sůl
plátky anglické slaniny
troška oleje na vytření pekáčku
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kapra nasolíme, zakapeme citrónovou šťávou, proložíme šalvějí a necháme alespoń 2 hodiny odležet.

  2. Pak rybu obložíme anglickou slaninou, uložíme do vymaštěného pekáčku (pekla jsem v remosce), malinko podlijeme troškou vody a upečeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 18 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Chatařský kapr v šalvěji

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Z mála surovin,hezká dobrota:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autorka receptu)

    :-D:-D nee, Bibi, to je loňská fotka. I u nás je ještě všechno zamrzlé.:-(

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Cathleen, recept jedna radost a fotky také. Jak tu byla teď Šavlinka na návštěvě, tak jsem jim udělala smaženého kapra se salátem-no jako na Vánoce, když je ten sníh:-D Protože mám ještě jednoho, tak tak vyzkouším toho tvého, jen ta Šalvěj bude sušená:-( Apropó tobě už to tak roste jak je na fotce:-?:-O Dávám toho 1.bodíka:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: kapr v remosce smažený kapr v remosce kapr v remosce recept šalvěj na kapra? kapr našalvěji

Zapomněl/a jsem heslo