

Chatařský kapr v šalvěji
Suroviny
- čerstvá šalvěj
- porce kapra
- citrónová šťáva
- sůl
- plátky anglické slaniny
- troška oleje na vytření pekáčku
Postup přípravy receptu
Kapra nasolíme, zakapeme citrónovou šťávou, proložíme šalvějí a necháme alespoń 2 hodiny odležet.
Pak rybu obložíme anglickou slaninou, uložíme do vymaštěného pekáčku (pekla jsem v remosce), malinko podlijeme troškou vody a upečeme.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Chatařský kapr v šalvěji
-
Z mála surovin,hezká dobrota
-
nee, Bibi, to je loňská fotka. I u nás je ještě všechno zamrzlé.
-
Cathleen, recept jedna radost a fotky také. Jak tu byla teď Šavlinka na návštěvě, tak jsem jim udělala smaženého kapra se salátem-no jako na Vánoce, když je ten sníh
Protože mám ještě jednoho, tak tak vyzkouším toho tvého, jen ta Šalvěj bude sušená
Apropó tobě už to tak roste jak je na fotce
Dávám toho 1.bodíka