Postup přípravy
Krok 1: Kapra nasolíme, zakapeme citrónovou šťávou, proložíme šalvějí a necháme alespoń 2 hodiny odležet.
Krok 2: Pak rybu obložíme anglickou slaninou, uložíme do vymaštěného pekáčku (pekla jsem v remosce), malinko podlijeme troškou vody a upečeme.
Zveřejněno 28. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chatařský kapr v šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4v82
Moje poznámka
Chatařský kapr v šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4v82
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 10 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 4 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 12 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 13 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 15 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 16 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 17 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 17 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 17 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 17 hodinami
Tématické fráze:
kapr v remosce,
kapr v k remosce,
smažený kapr v remosce,
kapr v remosce recept,
šalvěj na kapra?,
kapr našalvěji
Suroviny:
šalvěj čerstvá,
kapr,
šťáva citronová,
sůl,
slanina anglická,
olej
Komentáře (4)