Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 057 kJ / 2 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,80 g |
Tuky | 73,45 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 104 mg |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 364,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Moje poznámka
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Nejnovější recepty
Alsaský cibulový koláč podle Z. Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové knedlíky, cuketové zelí a grilované klobásky
Přidáno před 16 hodinami
Mleté maso se zelím à la holubky
Přidáno před 16 hodinami
Zavařená směs na špagety
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky z listového těsta s dvěma náplněmi
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 44 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
DvorMar před 2 hodinami
Strouhání, drobení, mrvenička - zavářka do polévky
Fitulka před 2 hodinami
Vajíčkový salát
Sahula před 13 hodinami
Vajíčková omáčka
Sahula před 13 hodinami
Labužnický králík na smetaně
Darwin před 14 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Sarinka56 před 15 hodinami
Drůbeží játra na cibulce s rýží
mikerose před 15 hodinami
Macecha řezy
vikinka09 před 15 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
TotalMudla před 16 hodinami
Tématické fráze:
tatarkové pečivo,
těsto na bagetky,
bagetky,
vyroba tatarky,
vyroba Majolky®,
domaci bagetky,
recept na bagetu,
jak se dělá tatarka,
jak se dela tatarska omacka,
jak se dela majoneza,
housky s Majolkou®,
jak udelat tatarku,
recept na bagety,
vyroba tatarske omacky,
recept na bagetky,
tatarkové housky,
bageta recept,
jak udělat Majolku®,
tatarská omáčka recept,
recept na výrobu tatarky
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
tatarská omáčka,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl
Komentáře (147)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0
Coleta: pokud se bojíš předehřevu, frkni tam tu tatarku až během míchání. Hned, jak pečka začne mísit
Poprve byly sladší než slanější, 15 gr cukru na těsto je pro nás mnoho, takže dnes jsem hodně ubrala a dala jen půl čaj. lž. cukru a dala jsem 1,5 č. lž. soli. Dnes jsou podle našich představ a těším se, až mi je dnes pochválí gratulanti.
Přidávám ti do sbírky několik pár mých obrázků, bod a jeden pochvalný komentář, děkuji za recept
cathleen:Díky za vynikající recept!Včera se zkoušel dle uvedené dávky a dnes se peče ze 2kg,takže netřeba komentáře a to je ta nejlepší pochvala
hotovo
už se těším,až zakrojím
přidávám 44.bod a foto
P.S.pracovala za mě pekárnička
Přidávám fotku a samozřejmě bodík
Cathleen, moc děkuji za pomoc
Poslala jsem obrázky a ten jeden bodík je samozřejmý
Kdybyste někdo chtěl připravovat těsto v pekárně - nastavte program na nudlové těsto, vložte suroviny v pořadí tekuté - sypké a po uhnětení (15 minut) nechte těsto kynout hodinu v míse, přikryté utěrkou. Poté postupujte podle receptu...
Mají spoustu krásných věcí, třeba i raznici na kaiserky....
Miri, věř tomu, že opravdu hodně dělá ten bagetový plech!
A výrobu domácí Majolky® a tatarky ti vřele doporučuji, protože je mnohem levnější než kupovaná, lepší a můžeš si ji ochutit podle sebe. Moji kluci třeba kupovanou vůbec nejedí, je na ně moc kyselá.
Držím ti
Majolka® by se použít určitě dala, ale není tak ochucená jako tatarka....bagetky jsem dělala z domácí tatarské omáčky, potřebovala jsem využít zbytek
Bagetky jsou křupavé, vevnitř vláčné, během chvilky vložím foto řezu. Bohužel focené večer, proto s bleskem (a to není ono, nejsou pořádně vidět póry), ale aspoň takhle - rána se totiž nedožily
A všem moc děkuju za pochvaly