Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Trochu pracnější příprava pokrmu vám bohatě vynahradí jeho konečná podoba. Pikantní smetanová omáčka lahodné kořeněné chuti zcela jistě potěší vaše chuťové pohárky. Navíc přidaná zelenina prospěje vašemu zdraví.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vQ0
Moje poznámka
Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vQ0
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 22 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 16 minutami
Čočka na kyselo
el.mencl před 29 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 31 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 13 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 13 hodinami
Tématické fráze:
veprova pecene,
vepřová pečeně recepty,
bratislavská vepřová kýta,
vepřové po bratislavsku,
vepřová plec po bratislavsku,
vepřová pečeně na smetaně,
vepřová kýta po bratislavsku,
bratislavská vepřová plec,
bratislavska hovezi pecene,
špikovana vepřova pečeně,
bratislavská kýta,
maso po bratislavsku,
vepřové maso po bratislavsku,
plecko po bratislavsku,
vepřová pečeně recept,
recepty z vepřové pečeně,
kýta po bratislavsku,
vepřová po bratislavsku,
plec po bratislavsku,
vepřové plecko po bratislavsku
Suroviny:
maso vepřové,
slanina uzená,
smetana zakysaná,
směs zeleninová mražená,
cibule,
sádlo,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
ocet,
máslo,
voda,
sůl,
pepř mletý,
koření nové koření,
bobkový list,
ořech muškátový,
jalovec
Komentáře (9)