Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 457 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,04 g |
Tuky | 2,20 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 70,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filé nakrájíme na kostky velikosti soust, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou.
Krok 2: V misce smícháme mouku, kukuřičnou mouku, mořskou sůl a rýžovou moučku.
Krok 3: Zalijeme ledově vychlazenou minerálkou a promícháme.
Krok 4: Kousky filé namáčíme v těstíčku a ihned smažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje dokřupava a dozlatova.
Ihned servírujeme.
Ihned servírujeme.
Zveřejněno 1. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX6r
Moje poznámka
Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX6r
Nejnovější recepty
Nivová pomazánka s hruškou
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové knedlíky plněné masem z uzených žeber
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová plec s chorizem a fazolemi
Přidáno před 10 hodinami
Alsaský cibulový koláč podle Z. Pohlreicha
Přidáno před 16 hodinami
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno 23. 9. 2025 19:37:22
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Petaroxy před 4 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Noumik před 5 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
ok1cmj před 5 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 6 hodinami
Luxusně nadýchané marmeládové rolky z kynutého těsta
Suzy8 před 6 hodinami
Putimská vepřová pečeně
TerezaP před 7 hodinami
Švestkové řezy s tvarohem
Nadatode před 7 hodinami
Jablečný crumble
ErikaU před 8 hodinami
Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě
Sahula před 8 hodinami
Extra rychlé lívance
Helusadolezusacz před 11 hodinami
Tématické fráze:
rybí filé v těstíčku,
filé v těstíčku,
tempura recept,
křupavé těstíčko,
těstíčko na filé,
rybi file recepty,
mouka tempura,
rybí filé recepty v těstíčku,
recept na čínské křupavé kuřecí maso v těstíčku,
těstíčko z rýžové mouky,
recepty z rybího filé,
křupavá krusta,
treska v tempuře,
testíčko z kukuřičné mouky,
tempura,
rybí filé,
jak se dělá tempura,
krusta na filé,
tempura recepty,
těstíčko na ryby z rýžové mouky
Suroviny:
filet rybí,
pepř bílý,
sůl,
šťáva citronová,
mouka hladká,
mouka kukuřičná,
mouka rýžová,
sůl mořská,
voda minerální,
olej
Komentáře (12)
Otto, je to takové obyčejné filé - čtverečky - pevné, bez vody - myslím, že ano, bude to asi treska.
Ivunko, doufám, že pošleš obrázek, ty Tvoje umí potěšit oko...