Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 457 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,04 g |
Tuky | 2,20 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 70,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filé nakrájíme na kostky velikosti soust, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou.
Krok 2: V misce smícháme mouku, kukuřičnou mouku, mořskou sůl a rýžovou moučku.
Krok 3: Zalijeme ledově vychlazenou minerálkou a promícháme.
Krok 4: Kousky filé namáčíme v těstíčku a ihned smažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje dokřupava a dozlatova.
Ihned servírujeme.
Ihned servírujeme.
Zveřejněno 1. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX6r
Moje poznámka
Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX6r
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 8 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 50 minutami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 58 minutami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 1 hodinou
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 2 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 3 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 3 hodinami
Mleté maso s cizrnou
Kessie před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Jandulice před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 5 hodinami
Tématické fráze:
rybí filé v těstíčku,
filé v těstíčku,
tempura recept,
křupavé těstíčko,
těstíčko na filé,
rybi file recepty,
mouka tempura,
rybí filé recepty v těstíčku,
recept na čínské křupavé kuřecí maso v těstíčku,
těstíčko z rýžové mouky,
recepty z rybího filé,
křupavá krusta,
treska v tempuře,
testíčko z kukuřičné mouky,
tempura,
rybí filé,
jak se dělá tempura,
krusta na filé,
tempura recepty,
těstíčko na ryby z rýžové mouky
Suroviny:
filet rybí,
pepř bílý,
sůl,
šťáva citronová,
mouka hladká,
mouka kukuřičná,
mouka rýžová,
sůl mořská,
voda minerální,
olej
Komentáře (12)
Otto, je to takové obyčejné filé - čtverečky - pevné, bez vody - myslím, že ano, bude to asi treska.
Ivunko, doufám, že pošleš obrázek, ty Tvoje umí potěšit oko...