Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 885 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 7,66 g |
Vláknina | 0,66 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 37,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x7l
Moje poznámka
Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x7l
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
prochajdam před 19 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Chlebajez před 48 minutami
Pórková polévka s vejci, bramborami a lahůdkovým droždím
brtna před 1 hodinou
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 hodinami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 3 hodinami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 6 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
burgundské hovězí,
hovězí burgundské na víně,
hovězí bourguignon,
hovězí burgundské,
burgundske maso,
hovězí kýta po burgundsku,
burgundská vepřová kýta,
hovězi bourgignon,
boeuf bourguignon,
burgunskě hovězí,
hovězí po burbunsku,
boeuf bourguignon recept,
francouzská kuchařka julie child,
hovězí burgignon,
hovězí burgundská,
burgunské hovězího masa,
hovězí po francouzku,
burgundske,
burgundská hovězí,
burgundske hovězí maso
Suroviny:
kýta hovězí,
bůček vepřový uzený,
cibulka,
bouquet garni,
sádlo,
víno červené,
mouka polohrubá,
sůl,
pepř,
ořech muškátový
Komentáře (18)
P.S. Mrkev dávám taky, i když v původním receptu psaná není