Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 809 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,41 g |
Tuky | 28,68 g |
Vláknina | 6,54 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 637 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 14,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdíčková smetanová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QNEl
Moje poznámka
Srdíčková smetanová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QNEl
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 7 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 18 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí pizza
ne.honzula12 před 2 minutami
Adélčin dort Barbie
JanaZavadilova před 36 minutami
Nivová omáčka
Kachnanamedu před 42 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
petra.sym před 50 minutami
Karbanátek
kocamo před 1 hodinou
Sýrová polévka z Nivy
Kajkajak před 1 hodinou
Čokoládový mug cake
Anezvari před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
humlovatereza před 2 hodinami
Cuketová omáčka se sýrem
k.madzia před 3 hodinami
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
omáčka ze srdíček,
omáčka z vnitřností,
omáčka z kuřecích srdíček,
smetanová omáčka,
kurecí srdicka ve smetanové omacce,
kuřecí srdíčka omáčka,
smetanová omáčka se srdíčky,
omáčky z vnitrnosti,
smetanové omáčky vaření,
smetanová omáčka z kuřecích srdíček,
smetanová omáčka recept,
omačka se srdiček,
omáčka s vnitřností,
smetanová omáčka ze srdíček,
srdíčka ve smetanové omáčce,
kuřecí srdíčka na smetaně,
smetanová omáčka z vnitřností,
vepřová srdíčková omáčka,
omacka ze srdicka,
omáčka se srdíčky
Suroviny:
srdce kuřecí,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
cibulka lahůdková,
celer,
petržel,
mrkev,
olej,
halali,
petrželka,
smetana 12%,
cukr,
jíška světlá instantní
Komentáře (16)
Restovaná zelenina má v omáčce úplně jinou a lepší chuť, než jen uvařená.
Maso z jakýchkoliv srdíček je pěkně pevné, máme ho moc rádi
Za príma chuť,kterou znám posílám další+bodík